Ételeinket saját és helyi termelők, és többségében védjegyes alapanyagaiból készítjük. A savanyúságok, a lekvárok, a mártások, a krémek tartósítószer nélkül a vendégházban készülnek. A kolbász, a szalámi és a többi disznótoros étel helyi védjegyes termék.
A kemencézés a legnépszerűbb programunk, puha kenyér, foszlós kalács, rétes, tejfölös-szalonnás langalló, ízletes-omlós húsok készülnek benne. A hús és kenyérsütés után, finom levesek és töltött káposzta készül cserépedényekben. A vendégeink bekapcsolódhatnak a langalló készítés folyamatába.
Nyári estéken szívesen készítünk grillezett ételeket is, melyhez elmaradhatatlanok a saját alapanyagú friss saláták helyi sajtolású olajokkal.
Italként saját borainkat, házi pálinkáinkat és szörpöt kínáljuk.
- Kemencés sültek burgonya és zöldségágyon:mindenki talál kedvére való falatokat benne: csülök, sültoldalas, cigánypecsenye, csirkecomb, házi savanyúságokkal, idénysalátával. 6400Ft/fő
- Iskolás csoportoknak 1900Ft-ért készítünk kemencés csirkecombot burgonyával, savanyúsággal.
- Langallósütés: a gyermekek kedvence, részt tudnak venni készítésében, szívesen nyújtják-dagasztják-díszítik a tésztát. Fenőtteknek családoknak és csoportoknak is szoktuk készíteni vacsorára is, ezt a finom és nagyszerű ételt. 1900Ft/adag
- Malacsütés nem csak szilveszterkor! nagyon látványos és különlegessé teszi az összejöveteleket,köretként hagymás tepsis burgonyát, pezsgős káposztát, házi savanyúságot kínálunk.
- Kacsa- és libapecsenye: személyenként egy Libacombot és egy kacsa combot sütünk, tört burgonyával, párolt vörös és pezsgős káposztával 7900Ft/fő
- A borjúpörkölt juhtúrós sztrapacskával vagy nokedlivel: még a pici gyermekek is nagyon szeretik, jól bevált recept alapján készítjük. 5900 Ft /fő
- Kenyér- és rétessütés