en
huende

read more

Partners

PARTNEREINK

"Vidék Minősége" védjegyet elnyert partnereink,  és helyi termelők jó minőségű  termékeinek megvásárlásában is szívesen segítünk!

› Pepo papa - tökmagolaj

› Bakos István - Méz

› Tekeresvölgyi - sajtok

› Vámosi Betyárok - Disznótoros készítmények

› Levendulás mézeskalács

› Paloznaki Képíró Műhely

› Ro-Zita Kerámiaműhely

  

 

EGYÜTTMŰKÖDÉS

Mi magunk is tagjai vagyunk az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület -nek, melyet 2008-ban 134 civilszervezet, vállalkozás és önkormányzat hozott létre, melynek fő célja a vidékfejlesztés:

A helyi értékek feltérképezése, megőrzése  -  a Balaton-felvidék szellemi örökségének és üzenetének eljuttatása a nyilvánosság legszélesebb rétegeihez  -  Az aktívabb társadalmi összefogás, az erősebb helyi identitás megteremtése  -  a közösségi gondolkodás és munkavégzés ösztönzése és ezek feltételeinek biztosítása  -  A helyben előállított termékek és szolgáltatások ismertségének növelése, értékesítésének támogatása  -  A helyi turisztikai kínálat színvonalának és összehangoltságának erősítése  -  A fiatalok helyben tartásának támogatása, letelepedésük segítése, az elvándorlás megelőzése

 

Az egyesület tevékenysége és tagjai, az alábbi linkeken és portálokon érhető el:

› Éltető Balaton-felvidékért Egyesület

› ÜZLETEK - ahol megvásárolhatők a védjegyes termékek

› TERMÉKKATALÓGUS

› TURISZTIKAI AJÁNLÓ

›A "Vidék Minősége" - védjegy

  

HASZNOS APPLIKÁCIÓ TÚRÁZÓKNAK

A túraútvonalak a Balaton-felvidék csodálatos tájait, településeit, természeti kincseit, épített emlékeit, látnivalóit fogják össze és mutatják be, miközben számtalan élményt kínálnak.

SZERETSZ A BALATON_FELVIDÉKEN TÚRÁZNI, ÉTTEREMBE JÁRNI? Ha igen, töltsd le mobilodra a Balaton-felvidéki túraútvonalakat! Térképek, leírások, látnivalók, helyi értékek, vendéglátóhelyek. Csak néhány kattintás és minden a zsebedben lesz!