térkép    papp@vamosivendeghaz.hu    +36 30 937 3206

KÉT KERÉKEN A BAKONY BALATON TÉRSÉGÉBEN

A Bakony & Balaton kerékpárkölcsönző hálózat jelenleg 15 település 19 pontján kínál jól felszerelt gyermek- és felnőtt kerékpárokat, gyermek- és csomagszállító utánfutókat a szükséges kiegészítőkkel az ide érkező vendégeknek szabadidejük aktív eltöltéséhez és a térség látnivalóinak, változatosan szép tájainak felfedezéséhez.

A kölcsönzési pontok behálózzák az egész területet, így legyen a célpontunk Balatonkenese, Balatonalmádi, Várpalota, Veszprém, Zirc, Pénzesgyőr, Nemesvámos, Dörgicse, Tapolca, Kapolcs, Sümeg, Megyer, Somló, Halimba vagy Aszófő és környéke, bátran tervezhetünk kerékpáros utakat nem csak csillagtúra szerűen, hiszen a kerékpárok bármelyik ponton letehetők, függetlenül attól, hogy hol kölcsönöztük őket.

 

Kerékpárok típusa és felszereltsége:

férfi 26'
női 26'
gyerek 24'
gyerek 20'
A kerékpárok alkalmasak városi és könnyű terepen történő kerékpározásra is. Felszereltségük: első és hátsó váltó, sárvédő, fék, csomagtartó, lámpa, prizma első és hátsó keréken egyaránt. Továbbá láthatósági mellény, bukósisak és kerékpárzár díjmentesen biztosított.

Kölcsönözhető eszközök:

gyermekszállító utánfutó
csomagszállító utánfutó
gyerekülés
Ami a kölcsönzéshez feltétlenül szükséges:

érvényes igazolvány
mobiltelefon
Általános nyitva tartás:

A kölcsönzőhálózat április 1-jétől október 30-ig üzemel, az ettől eltérő nyitva tartás az időjárás függvénye.
Pontok nyitva tartása részletesen
Általános információ:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 20 219 3260

Kölcsönzési pontok  Árjegyzék

Hírlevél

vedjegy logo

kartya 330px

biciklikolcsonzo logo

KH logoMKB logo
otp logo