térkép    papp@vamosivendeghaz.hu    +36 30 937 3206

 • ...A BALATON-FELVIDÉKEN...
  Szállás, családi, baráti és munkahelyi rendezvény, csapatépítés. Borkóstoló kemencés ételekkel, 1-3 napos csomagban Kérje ajánlatunkat!

  TERMÉSZETES SZŐLŐLÉ!
  Vásároljon 5l-es Bag in boxos kiszerelésű természetes szőlőlevünkből 2500Ft-os áron!
  Rendelés!

 • VÁMOSI VENDÉGHÁZ - NEMESVÁMOS,
  Önellátásra is alkalmas apartmanok, 16 férőhely, fedett teraszok, klubhelyiség, látványkonyha, fürdődézsa, Vidéki reggeli, kemence, kenyér és langalló, házi szörp, saját bor, Veszprém 5km. Tovább...

 • SVÁBHÁZ - VESZPRÉMFAJSZ
  Két különálló apartman, nagy konyha-étkező, 10 férőhely, gyönyörű környezet, Veszprém 6, Csopak 9km, pihenőpark, játszótér. Csoportoknak, munka miatt érkezőknek kedvezmény! Tovább...

 • BORKÓSTOLÓ ÉS BORÉRTÉKESÍTÉS
  A Balatonfüredi-Csopaki Borvidéken; lovasi, paloznaki és tihanyi dűlők szőlőiből készítjük borainkat. Tovább...

  SZÁLLÁS A SZŐLŐHEGYEN
  Kétszobás, zuhanyzós fürdőszobás, nádtetős ház, 2-7 főnek, csodálatos panorámával...Tovább...

Foglalási és lemondási szabályok

A szállásfoglalás történhet személyesen, telefonon vagy írásban. A foglalás véglegesítéséhez 30% előleget kérünk, melyet csekken vagy átutalással és SZÉP kártyával is lehet teljesíteni.

● Az előleg mindkét fél biztosítékaként szolgál, így amennyiben egyéb időpontban nem állapodunk meg, egy héten héten belül kérjük megküldeni.
● A szállásdíj fennmaradó része a szállás igénybevételekor a helyszínen fizetendő.
● A szállás elfoglalása 14 órától lehetséges, és 10 óráig kell elhagyni a vendégházat.

A lefoglalt szállás érkezés előtti lemondása az alábbiak szerint lehetséges:

● 30 nappal korábban visszamondott a szállásfoglalás esetén, a teljes előleg visszajár
● 15-29 napon belül visszamondott foglalás esetén, az előleg egy éjszakára eső szállásköltséggel csökkentve jár vissza
● 0-14 napon belül visszamondott foglalás esetén három éjszakára eső szállás árára tartunk igényt
● Az utazás megszakítása esetén a befizetett szállásdíjból a ténylegesen eltöltött éjszakák + három éjszakai szállásdíj, feletti rész jár vissza a Vendégeinknek.
● Természetesen az egy és két éjszakára szóló foglalások esetén maximum a tényleges szállásköltséget vesszük figyelembe.
● Ha a vendégházunk az utazás megkezdése előtt, bármely okból fogadásképtelenné vált, vagy az általunk vállalt szolgáltatásokban változás következett be, azt haladéktalanul tudatjuk Vendégeinkkel, azonban a Vendégek nem kötelesek a változásokat elfogadni. Ebben az esetben a teljes előleget visszafizetjük.

Amit mi sokkal jobban szeretünk...

● Amennyiben a lemondott foglalás időtartamára más vendég érkezik, akkor a teljes előleget visszafizetjük.
● A vendégeinknek felajánlunk egy másik időszakot, melyre a befizetett előleget teljes mértékben beszámítjuk

Amire még nem volt szükség...

● Hibás teljesítés esetére biztosításunk és kártalanítási kötelezettségünk van, melyet a Vendégeinkkel egyezségre törekedve közvetlenül intézünk
● A berendezési- és felszerelési tárgyak meghibásodása esetén haladéktalanul gondoskodunk azok kijavításáról.
● Vendég az okozott kárt helyszínen köteles rendezni.

SZÁMLA ADATOK

Forint számla
Papp Ferenc, Erste bank, 11991119-95017677-00000000
 
Euro számla
Pappne Szita Aniko, Nemesvámos,  IBAN: HU 14116000060000000009677755,  SWIFT: GIBAHUHBXXX

SZÁLLÁS ÁRAINK

3900Ft/ fő/éj
● Gyermek kedvezmény 12 éves korig 50%
● Ház ár 39000Ft/ház/éj, mely legalább két éjszakás foglalás esetén, 12 főig érvényes
● vidéki reggeli 1500Ft/fő, ebéd-vacsora 800-2800Ft/fő
● fűtési időszakban időjárástól függően, némi költséggel növekedhet az ár, mely nem több mint 1000 Ft/éj/apartman
● kiemelt ünnepeken nem kérünk felárat!
● Főszezonban a Lastminute foglalások kivételével, 1-2 éjszakás foglalás esetén 10% felárat számítunk fel.
● az előleg SZÉP kártyával is kifizethető!

● kérje egyedi ajánlatainkat!
Kedvezmények:
● Gyermek kedvezmény 12 éves korig 50%
● nagy családos, és nyugdíjas csoport kedvezmény, kiemelt ünnepeken és főszezonon kívül 10%
● Hétközökre, hétfőtől-péntekig, valamint hosszabb időtartamú, és munkavégzés miatti szállásra kérje egyedi árajánlatunkat
telefon: 0630 9373206! E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adatvédelmi nyilatkozat

A honlap tulajdonosa és működtetője Papp Ferenc és Pappné Szita Anikó , 8248 Nemesvámos, Kossuth utca 364.
Az alábbiakban adatkezelési elveinkről olvashat. Kérjük gondosan olvassa el az alábbi elveket. Jogosultak vagyunk az Adatkezelési elvek megváltoztatására, aminek esetén az új Adatkezelési elveket feltöltjük a honlapra. A honlap használatával elfogadja az Adatkezelési elveket, ha ezekkel nem ért egyet, kérjük ne használja az oldalt.
Felelősséget vállalunk a weboldal látogatók személyiségi jogainak védelméért és a személyes adatok védelme kiemelten fontos számunkra.
Ne feledje azonban, hogy az interneten keresztül továbbított információk biztonsága nem biztosítható.

Személyes adatok

Gyűjtünk személyes azonosításra alkalmas adatokat, mint például név, cím, telefonszám vagy e-mail cím, de csak akkor, ha Ön önként adta meg nekünk ezen az oldalon. Ezeket az információkat a szolgáltatások színvonalának növelése, a weboldal tartalom minőségének javítása érdekében használjuk fel, illetve arra, hogy válaszoljunk a megkeresésekre, valamint saját belső céljainkra. Ettől eltérő adatkezelés esetén tájékoztatást adunk, amikor Ön megadja az ehhez szükséges információkat. Ahol Ön hozzájárulását adja az adatkezeléshez, mi hasznos információkkal, hírekkel szolgálhatunk, értesíthetjük új szolgáltatásainkról, illetve kérhetjük az Ön véleményét szolgáltatásainkkal kapcsolatban.
Kérjük, szíveskedjék figyelembe venni, hogy személyes adatainak megadásával Ön hozzájárul, hogy a rendelkezésünkre bocsátott információkat a fenti célokra feldolgozzuk. Ön hozzájárul, hogy a fenti célokra felhasználjuk és az általunk kiválasztott szolgáltatók is használhatják és tárolhatják az Ön adatait, összhangban a fenti célokkal kapcsolatban megfogalmazott utasításaival és a magyar előírásokkal.
Ebben az összefüggésben megjegyezzük, hogy az Ön adatait az Európai Unión kívüli országokban is tárolhatjuk és/vagy használhatjuk. Bár a törvényi szabályozás az Európai Unión kívüli országokban eltérhet az európai uniós jogszabályoktól,  mindent megteszünk annak érdekében, hogy megvédjük az Ön adatait, illetve, hogy azokat illetéktelenek jogtalanul használják fel.
Ön jogosult másolatot kérni tőlünk, az Önre vonatkozó adatkezelésével kapcsolatos információkról és amennyiben azok pontatlanul szerepelnek, kérheti azok helyesbítését.
Felhívjuk figyelmét, ha a weboldalon elérhető bármelyik funkción keresztül egy linket küld egyik ismerősének, az e-mailt úgy küldi ki a rendszer, hogy az e-mail címet nem tároljuk el a szervereken.

Személyes adatok megosztása

Harmadik fél részére semmilyen célból sem adunk el, ill. kölcsönöz személyes információkat. Bizonyos speciális esetekben, a következő körülmények között tesszük közzé személyes információit: (i) támogató szolgáltatások nyújtásával harmadik felet bízunk meg, akiknek hozzáférése lehet az Ön által megadott információkhoz annak érdekében, hogy a szolgáltatásokat számunkra teljesíteni tudják. A támogató szolgáltatásokat részünkre nyújtó harmadik felekre ugyanaz a magas adatvédelmi szabvány vonatkozik. (ii) amennyiben okunk van azt gondolni, hogy személyes információk felfedése szükséges annak érdekében, hogy azonosítsuk azokat a személyeket, felvegyük a kapcsolatot azokkal a személyekkel, ill. jogi eljárást indítsunk azok ellen a személyek ellen, akik Önnek kárt okozhatnak; vagy a  jogainkban és tulajdonunkban kárt okoznak, ill. beleavatkoznak a működésünkbe, vagy akik a honlap egyéb használóinak okoznak kárt, ill. tevékenységeikkel bárkinek is kárt okoznak. (iii) amikor a törvény szükségessé teszi, ill. amikor a törvényt betartató hatóságok kérik azt bűnügyi kivizsgálásokkal kapcsolatban, vagy amikor a polgári, ill. a közigazgatási hatóságok függő polgári ügyek és közigazgatási eljárások kivizsgálásakor kérik azt.

Nem személyes adatok

Mi is gyűjtünk statisztikai célra személyes azonosításra nem alkalmas információkat az alábbi célokra: pl. a weboldal látogatók számának követése, hány felhasználó töltötte le a weboldal egyes oldalait, valamint a látogatóink internet szolgáltatóinak domain nevét. Ezeket az statisztikai információkat arra használjuk, hogy megértsük, hogyan használják látogatóink weboldalainkat, ezáltal javítva szolgáltatásainkat.

IP-címek használata

Az IP cím (Internet Protokol cím) olyan számsor, amely az internetszolgáltatóhoz, vagy a helyi hálózathoz (LAN), vagy a széles területre kiterjedő hálózathoz (WAN) történő kapcsolódás során számítógépét azonosítja. Az IP cím alapján a web szerverek automatikusan azonosítják számítógépét, amíg Ön online kapcsolatban van.
Rendszeradminisztráció, és az oldalhasználat ellenőrzése céljából gyűjthetünk IP címeket. Személyes információgyűjtés céljából általában nem rendeljük hozzá a felhasználókat az IP címekhez, ami azt jelenti, hogy ugyan minden felhasználót feljegyzünk, de a felhasználó anonim marad. Az IP címeket abban az esetben használjuk a felhasználók azonosítására, ha szükségesnek véljük az oldal használati feltételeinek betartatását, szolgáltatásunk, weblapunk, ill. egyéb felhasználóink védelmét.

Felelôsség

A Honlap használatából eredő kockázatot Ön viseli. Az információk változtatás nélkül kerülnek fel a Honlapra, és technikai pontatlanságokat vagy nyomdai hibákat is tartalmazhatnak. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül kiegészítsük, töröljük vagy módosítsuk a Honlapon található információkat.
Nem vállallunk garanciát, beleértve, de nem kizárólagosan a Honlapon található információknak vagy tartalomnak bármilyen konkrét célra való alkalmazhatóságáért, valamint megfelelőségéért, továbbá használatáért.
Nem vállalunk felelősséget bármilyen fajta, a Honlapon megjelenő információval vagy tartalommal okozott károkért, BELEÉRTVE, DE NEM KIZÁRÓLAGOSAN, a közvetlen, közvetett, következményekből eredő vagy előre nem látható károkat.
Nem vállalunk felelősséget azokért a károkért, amelyek a Honlap létezéséből, használatából, használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, teljes egészére vagy csak egy részére vonatkozó - akár előzetes értesítés nélküli - szüneteltetéséből, illetve a teljes leállításából, eredően, továbbá vonal- vagy rendszerhibából, esetlegesen általa hordozott vírusból, vagy az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatása következtében keletkeztek.
Adatokat semmilyen esetben nem adjuk át harmadik személynek üzleti célokra való felhasználásra. Önnek jogában áll az adatainak felhasználására vonatkozóan hozzájárulását bármikor visszavonni e-mail formájában.

Linkek, más webhelyek

Felhasználóink számára nyújtott szolgáltatásunk keretében különböző linkeket kínálunk harmadik fél weboldalainak elérésére. Az itt leírt adatvédelmi irányelvek ezen oldalakra nem vonatkoznak. Kérjük, ellenőrizze azoknak a weblapoknak a jogi és titoktartási előírásait, amelyeket linkjeinken keresztül látogatni kíván.

Cookie-k

Ez a honlap egy úgynevezett „süti” technikát is felhasználhat. A süti egy olyan kis szövegfájl, amelyet a honlap szolgáltatója helyez el az Ön számítógépének merevlemezén. A sütik további funkciókat biztosítanak a honlap számára, illetve segítségükkel pontosabban fel tudjuk mérni a Honlap használatát. Például, a szerverünk be tud állítani egy olyan sütit, amelynek segítségével Önnek nem kell többször is megadnia jelszavát, amikor Honlapunkat kívánja meglátogatni. Bármilyen esetben is használunk sütiket, nem gyűjtünk össze olyan információkat, amelyek személyesen azonosítják Önt. Az egyetlen olyan személyes azonosító információ, amelyet közvetlenül begyűjtünk, az az Ön által önkéntesen megadott információ.
Önnek módjában áll engedélyeznie vagy elutasítania a sütiket. A legtöbb Internetes böngésző automatikusan engedélyezi a sütiket, de böngészője beállításainak módosításával Ön elutasíthatja ezeket, illetve, amennyiben úgy kívánja, a süti tárolását megelőzően figyelmeztetést is kaphat. Kérjük, amennyiben többet szeretne megtudni ezekről a funkciókról, és pontosítani kívánja süti beállításait, tekintse meg Internetes böngészőjének utasításait vagy segítő képernyőjét. Amennyiben úgy dönt, hogy a sütiket elutasítja, előfordulhat, hogy Honlapunk vagy más honlapok interaktív funkcióit nem tudja majd teljes egészében kihasználni.

Biztonság

Szabványnak megfelelő tűzfallal és jelszó védelemmel ellátott biztonsági adathálózatot működtetünk. Biztonsági intézkedéseink segítségével mindent megteszünk azért, hogy az ellenőrzése alatt álló felhasználói adatok elvesztését, helytelen használatát, ill. megváltoztatását kiküszöbölje. A lent kiemelt esetektől eltekintve, kizárólag csak az arra jogosult alkalmazottaknak van hozzáférése az Ön által megadott információkhoz. Ezen túlmenően szigorú szabályok vonatkoznak azokra az alkalmazottakra, akiknek vagy a felhasználók információinak adatbázisához, vagy a szolgáltatásokat működtető szerverekhez van hozzáférésük. Mivel azonban nem garantálható, hogy az adatok nem tűnnek el, helytelen felhasználásuk, valamint megváltoztatásuk nem következik be, megteszünk minden erőfeszítést annak érdekében, hogy megelőzzük e szerencsétlen történéseket.

Kötelezô érvényű titoktartási szabály

Személyes adatainak és/vagy egészségével kapcsolatos adatainak közlésével Ön adatvédelmi irányelvünket saját magára nézve kötelező érvényűnek tekinti, és beleegyezik abba, - saját hatáskörünkben döntve – információkat tegyen közzé Önről azokban az esetekben és olyan mértékben, ahogyan az ebben adatvédelmi irányelvek című részben szerepel.

Lépjen kapcsolatba velünk

Az Önnel kapcsolatos nálunk tárolt információiról másolatot kérhet, ill. bármikor visszavonhatja információinak a fent említett módon történő felhasználásra vonatkozó beleegyezését, címünkre eljuttatott felkeresésével.

Módosítások

Alkalmanként módunkban áll megváltoztatni jelen Adatvédelmi Nyilatkozatunkat. Amennyiben lényegbevágó változtatásunkat hajtunk végre, ezekről értesítést is közölhetünk Honlapunkon. Szeretnénk javasolni, hogy időnként tekintse át újra jelen Adatvédelmi Nyilatkozatunkat annak érdekében, hogy naprakész tájékoztatást kaphasson arról, hogy milyen módon próbáljuk megvédeni az általunk begyűjtött személyes azonosító információkat. Honlapunk folyamatos használatával Ön elfogadja Adatvédelmi Nyilatkozatunkat és az általunk végrehajtott változtatásokat is.

Kapcsolat

Örömmel fogadjuk Adatvédelmi Nyilatkozatunkkal kapcsolatos kérdéseit, hozzászólásait és kéréseit, melyeket az alábbi címre várjuk:
Papp Ferenc, 8248 Nemesvámos, Kossuth utca 364.Telefon/Fax: +3688 265 739 l E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél

vedjegy logo

kartya 330px

biciklikolcsonzo logo

KH logoMKB logo
otp logo